Home Betalend 4 redenen waarom Bob Dylan de Nobelprijs literatuur (toch) verdient

4 redenen waarom Bob Dylan de Nobelprijs literatuur (toch) verdient

0
4 redenen waarom Bob Dylan de Nobelprijs literatuur (toch) verdient
Bob Dylan, Never ending tour, Azkena Rock Festival 2010, Mendizabala, Vitoria-Gasteiz, 26/VI/2010 © Dena Flows - denaflows.com

De toekenning van de Nobelprijs aan Bob Dylan deed heel wat inkt vloeien. Van ons mag het. 4 redenen waarom de grootste poëet van de folk- en rockgeschiedenis de prijs mag komen ophalen… tenminste als hij ondertussen opduikt. Omdat hij de Master is… Ik beken, ik ben een fan van Bob Dylan. Mijn eerste LP van hem was Street Legal (1978) en ik draaide die zo grijs dat zelfs mijn moeder hem helemaal kon meezingen. Ik was meteen verkocht. De…
VERDER LEZEN...

Deze inhoud is enkel zichtbaar voor leden. Meld je aan of registreer om toegang te krijgen tot het volledige artikel!
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here