test
Home Betalend Barbara Breugelmans: ‘Eigenlijk wil ik gewoon een goed mens zijn’

Barbara Breugelmans: ‘Eigenlijk wil ik gewoon een goed mens zijn’

0
Barbara Breugelmans: ‘Eigenlijk wil ik gewoon een goed mens zijn’

Twee zussen die toetreden tot een religieuze orde? Barbara Breugelmans en haar zus Charlotte deden het! Barbara vertelt hoe ze na een lange zoektocht zichzelf vond. Ze koos voor de orde van de redemptoristen, een spiritualiteit waar werken en leven in gemeenschap centraal staan.  Waarmee ben je bezig? Ik geef voltijds les als godsdienstleerkracht in het buitengewoon onderwijs. In mijn vrije tijd ben ik spiritueel bezig. Ik volg een tweejarige opleiding om toe te treden tot de redemptoristen, een nieuw…
VERDER LEZEN...

Deze inhoud is enkel zichtbaar voor leden. Meld je aan of registreer om toegang te krijgen tot het volledige artikel!
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here