test
Home Betalend Catherine Delneste: ‘Ik kan me bijna overal thuis voelen’

Catherine Delneste: ‘Ik kan me bijna overal thuis voelen’

0
Catherine Delneste: ‘Ik kan me bijna overal thuis voelen’

We ontmoeten Catherine Delneste in het station van Leuven. We hebben afgesproken dat we elkaar op basis van onze LinkedIn foto’s zullen herkennen. Geen twijfel mogelijk: enigszins frêle gestalte, de karakteristieke glimlach. Haar leven was nochtans geen rozentuin: het was een zoektocht naar innerlijke rust, vertrouwen en authenticiteit. Op haar website noemt ze HET LEVEN haar grootste leraar, net als haar reizen, die symbool staan voor haar innerlijke groei. ‘Een zorgend kind dat gegroeid is naar een volwassen vrouw met grenzen,’…
VERDER LEZEN...

Deze inhoud is enkel zichtbaar voor leden. Meld je aan of registreer om toegang te krijgen tot het volledige artikel!
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here