De Expert: vlog over levensvragen

0
631

De Standaard startte begin november De Expert, een videoformat waarin deskundigen centrale, menselijke vragen beantwoorden.

Manu Keirse bijt de spits af met ‘Hoe steun ik iemand in rouw’ en ‘Hoe vertel ik mijn kind dat oma dood is’. Andere vragen die aan bod kwamen: ‘hoe je kind begeleiden op social media’ en ‘hoe geef ik mijn carrière een andere wending’. Rika Ponnet weet het antwoord op de vraag ‘waarom kibbelen mijn partner en ik steeds over hetzelfde’. 

Herlees de MagaZijn-interviews met beide experten:
Manu Keirse schrijft tussen bestralingen door nieuw boek
Manu Keirse: ‘Stimuleer jongeren om zelf iets te doen’
Rika Ponnet: ‘Conflicten kunnen een vorm van intimiteit zijn’
Rika Ponnet: ‘Elke relatie, elke seksualiteit is met ‘zin’ beladen en dus zinvol’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here