asd
Home Betalend Drums, betoverende ritmes en devotie voor Jonas Slaats

Drums, betoverende ritmes en devotie voor Jonas Slaats

0
Drums, betoverende ritmes en devotie voor Jonas Slaats

Schrijver en sociaal activist Jonas Slaats ontdekt in de natuur en op veraf gelegen plekken telkens weer iets wezenlijk. Hoe vul je zelf jouw vakantie in? Voorheen deed ik vooral cultuur gerichte reizen als vorm van ontspanning. De laatste jaren worden mijn rustperiodes vooral met natuur gevuld. En daar ben ik niet rouwig om. Ik kom nog behoorlijk vaak in meer urbane contexten terecht voor allerhande projecten. Wanneer dat gebeurt, probeer ik me ook dieper onder te dompelen in de cultuur…
VERDER LEZEN...

Deze inhoud is enkel zichtbaar voor leden. Meld je aan of registreer om toegang te krijgen tot het volledige artikel!
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here