zaterdag, september 26, 2020
Home Betalend Eva De Smet na haar gendertransitie: ‘Ik ben veel rustiger als vrouw’

Eva De Smet na haar gendertransitie: ‘Ik ben veel rustiger als vrouw’

0
Eva De Smet na haar gendertransitie: ‘Ik ben veel rustiger als vrouw’

‘Hoe vrijen jullie?’ Die vraag stel je niet zomaar aan mensen. Als je transgender bent, is dat anders, weet Eva De Smet: ‘Mensen vinden ineens dat ze je dat zomaar mogen vragen.’ Ze is zelf transgender en heeft de operaties net achter de rug. ‘Eigenlijk verandert je seksualiteitsbeleving niet. De symboolwaarde of het zingevend karakter van seksualiteit heeft volgens mij niets te maken met het feit of je trans bent of niet.’ Welke misverstanden zijn er over transgenders? Ik zie er vier. Veel…
VERDER LEZEN...

Deze inhoud is enkel zichtbaar voor leden. Meld je aan of registreer om toegang te krijgen tot het volledige artikel!
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Gelieve je opmerking in te voeren!
Geef je naam hier op