asd
Home Betalend Eveline Coppin: ‘Ik wil een spiegel zijn waarin andere mensen zichzelf kunnen waarnemen’

Eveline Coppin: ‘Ik wil een spiegel zijn waarin andere mensen zichzelf kunnen waarnemen’

0
Eveline Coppin: ‘Ik wil een spiegel zijn waarin andere mensen zichzelf kunnen waarnemen’

Mensen helpen verwoorden wat ze nog willen zeggen bij hun laatste reis, op de drempel van de dood: het is best confronterend. Toch voelt dit voor Eveline Coppin als haar weg. Voor haar projecten ‘Boek van mijn leven’ en ‘Wat ik nog zeggen wou’ gaf ze haar vaste baan als journaliste op. Ze stapte in de onzekere wereld van het ondernemerschap. Ondanks haar aanvankelijke angsten werd het een echt groeimoment: ‘Ik leerde om meer de controle los te laten en…
VERDER LEZEN...

Deze inhoud is enkel zichtbaar voor leden. Meld je aan of registreer om toegang te krijgen tot het volledige artikel!
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here