asd
Home Betalend Fotograaf Manu Bloemen: ‘Ik tracht binnen te kijken in het hoofd van mijn dementerende vader’

Fotograaf Manu Bloemen: ‘Ik tracht binnen te kijken in het hoofd van mijn dementerende vader’

0
Fotograaf Manu Bloemen: ‘Ik tracht binnen te kijken in het hoofd van mijn dementerende vader’

De laatste jaren werkt fotograaf Manu Bloemen steeds meer symbolisch. Daarbij geeft hij aan het individu een grotere rol. De vijf beelden die hij koos, gaan over dementie, social media en de nietigheid van de mens. Fotograaf Manu Bloemen © Manu Bloemen Tijdens mijn opleiding Vrije Grafische Vormgeving aan de campus Sint Maria te Antwerpen kwam ik in contact met het medium fotografie. De graficus M.C. Escher werd een belangrijke inspiratiebron in mijn zoektocht naar beelden. Ik vereeuwig die steevast…
VERDER LEZEN...

Deze inhoud is enkel zichtbaar voor leden. Meld je aan of registreer om toegang te krijgen tot het volledige artikel!
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here