Home Betalend ‘Ik wil het taboe rond de dood doorbreken’

‘Ik wil het taboe rond de dood doorbreken’

0
‘Ik wil het taboe rond de dood doorbreken’

De Gentse oud-journaliste Eveline Coppin interviewt mensen die niet lang meer te leven hebben en geeft de essentie van hun bestaan weer in een op maat gemaakt boek. ‘Ik heb erg veel aan mijn schoondochters woorden. Ik zou ze alsmaar herlezen, omdat ze me helpen het verdriet een plaats te geven. Elke avond lees ik het fragment waarin Annabel vraagt om haar te herinneren als een gezond persoon. Pas als ik dat gelezen heb, kan ik inslapen.’ Het zijn de…
VERDER LEZEN...

Deze inhoud is enkel zichtbaar voor leden. Meld je aan of registreer om toegang te krijgen tot het volledige artikel!
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here