test
Home Betalend Jens Bertels (34) animeert een rusthuis voor religieuzen: ‘Ik zie hen als mijn grootouders’

Jens Bertels (34) animeert een rusthuis voor religieuzen: ‘Ik zie hen als mijn grootouders’

0
Jens Bertels (34) animeert een rusthuis voor religieuzen: ‘Ik zie hen als mijn grootouders’

Hij mist de Kempen nog elke dag, maar heeft als geen ander zijn draai gevonden als animator van het rusthuis van de Broeders van Liefde in Beernem en Zelzate. Zijn komst bleef niet zonder gevolgen: de broeders genieten nu van groepsgymnastiek, volksspelen, sjoelbakken, tafelbowlen en kubben, maar ook van zitdansen en verhalen vertellen. Daarnaast voert de jonge man ook heuse geloofsgesprekken met de broeders. Jens Bertels werd geboren in de schaduw van de abdij van Postel in een gezin met…
VERDER LEZEN...

Deze inhoud is enkel zichtbaar voor leden. Meld je aan of registreer om toegang te krijgen tot het volledige artikel!
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here