Home Betalend Johan Swinnen: ‘Ondanks de gruwel van de genocide in Rwanda heb ik mijn geloof in de mensheid nooit verloren’

Johan Swinnen: ‘Ondanks de gruwel van de genocide in Rwanda heb ik mijn geloof in de mensheid nooit verloren’

0
Johan Swinnen: ‘Ondanks de gruwel van de genocide in Rwanda heb ik mijn geloof in de mensheid nooit verloren’

‘Een diplomaat mag en moet op tijd en stond ook boos en verontwaardigd kunnen zijn.’ Topdiplomaat en Afrika-kenner Johan Swinnen vindt trouwens dat er te weinig protest is tegen onrecht. ‘Ik ben een beetje rebels, een soixante-huitard gebleven’. Zijn credo: ‘Alles begint bij belangstelling en respect voor de ander’. Een gesprek over de toestand van de wereld, de kern van de diplomatie, schoonheid, harmonie en verwondering. En waarom Afrika beter verdient. Ereambassadeur en baron Johan Swinnen heeft een indrukwekkende diplomatieke…
VERDER LEZEN...

Deze inhoud is enkel zichtbaar voor leden. Meld je aan of registreer om toegang te krijgen tot het volledige artikel!
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here