asd
Home Betalend Korenveld met kraaien: voorafschaduwing van de dood of verlangen naar leven?

Korenveld met kraaien: voorafschaduwing van de dood of verlangen naar leven?

1
Korenveld met kraaien: voorafschaduwing van de dood of verlangen naar leven?

‘Korenveld met kraaien’ van Vincent Van Gogh is een kunstwerk dat menig kunstliefhebber niet onberoerd laat. Mij fascineert het al sinds mijn tienerjaren. De typerende felle kleuren, de onheilspellende indruk die het weergeeft: ze intrigeren me, tot op vandaag, telkens weer. Het was dan ook een intens moment toen ik het kunstwerk enkele jaren geleden met eigen ogen kon bekijken in het Van Gogh Museum in Amsterdam. In mijn hele leven heeft geen enkel kunstwerk me meer ontroerd dan dat ‘Korenveld met kraaien’.…
VERDER LEZEN...

Deze inhoud is enkel zichtbaar voor leden. Meld je aan of registreer om toegang te krijgen tot het volledige artikel!
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here