test
Home Betalend Lisbeth Imbo: ‘Religie wordt te veel gepolariseerd’

Lisbeth Imbo: ‘Religie wordt te veel gepolariseerd’

0
Lisbeth Imbo: ‘Religie wordt te veel gepolariseerd’

Tv- en radiopresentatrice Lisbeth Imbo is onder meer te zien in ‘De zevende dag’ en maakte reeksen als ‘Durven falen’ en ‘Vermassen’. In 2018 brengt ze het boek ‘Mag God nog’. Haar motief: ‘In onze maatschappij wordt religie te veel gepolariseerd. In linkse kringen kun je makkelijker “ik ben moslim” dan “ik ben katholiek” zeggen. In rechtse kringen geldt het omgekeerde. Ik kan mijn redactie niet feller choqueren dan wanneer ik zeg dat ik twijfel om mezelf ongelovig te noemen…
VERDER LEZEN...

Deze inhoud is enkel zichtbaar voor leden. Meld je aan of registreer om toegang te krijgen tot het volledige artikel!
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here