asd
Home Betalend Ondernemer Pieter Hemels: ‘Ik word ontzettend gelukkig als ik anderen kan gelukkig maken’

Ondernemer Pieter Hemels: ‘Ik word ontzettend gelukkig als ik anderen kan gelukkig maken’

0
Ondernemer Pieter Hemels: ‘Ik word ontzettend gelukkig als ik anderen kan gelukkig maken’

Hoe kijkt iemand naar de wereld? Dat vindt Pieter Hemels, ondernemer, directeur van het Nederlandse communicatiebedrijf Hemels van der Hart, een fascinerende en vruchtbare vraag. Hij noemt zichzelf een ‘verbeelder’. Je hebt het recht te delen wat je hebt, is nog zo één van zijn favoriete uitspraken, die hij concreet maakt in De Energiemaatschappij waarin hij zijn inzichten wil delen. Zijn bedrijf ligt op een groot domein in erfpacht van een adellijke Zwitserse familie die er zowaar een Zwitsers chalet…




VERDER LEZEN...

Deze inhoud is enkel zichtbaar voor leden. Meld je aan of registreer om toegang te krijgen tot het volledige artikel!




LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here