test
Home Betalend Rika Ponnet: ‘Elke relatie, elke seksualiteit is met ‘zin’ beladen en dus zinvol’

Rika Ponnet: ‘Elke relatie, elke seksualiteit is met ‘zin’ beladen en dus zinvol’

0
Rika Ponnet: ‘Elke relatie, elke seksualiteit is met ‘zin’ beladen en dus zinvol’

Hoe langer ze met mensen werkt, hoe minder ze moraliteit een zinvol uitgangspunt vindt om te kijken naar seksueel en relationeel gedrag. ‘Niet-oordelen’ en zoeken naar het waarom van menselijk gedrag heeft de absolute overhand gekregen, zegt seksuologe en relatiedeskundige Rika Ponnet. Uiteraard is er een verschil tussen wie ik privé ben, het waarden- en normenkader dat ik daar hanteer en mijn basishouding met cliënten. Daar reflecteer ik over de invloed van datzelfde denkkader op mijn werk. Met de jaren merk ik dat er…
VERDER LEZEN...

Deze inhoud is enkel zichtbaar voor leden. Meld je aan of registreer om toegang te krijgen tot het volledige artikel!
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here