Home Betalend Topvrouw militaire wereld: ‘Met mijn advies probeer ik zoveel mogelijk burgerlevens te sparen’

Topvrouw militaire wereld: ‘Met mijn advies probeer ik zoveel mogelijk burgerlevens te sparen’

0
Topvrouw militaire wereld: ‘Met mijn advies probeer ik zoveel mogelijk burgerlevens te sparen’

Omwille van veiligheidsredenen blijft de persoon in dit interview volledig anoniem. De kwestie internationaal geweld is actueler dan ooit, een oplossing om een einde aan het bloedvergieten te maken, ligt niet meteen voorhanden. Maak kennis met een topvrouw uit de militaire wereld. Als operationeel jurist waakt zij over de mensenrechten en het oorlogsrecht tijdens militaire operaties in conflictgebieden als Afghanistan, Syrië en Irak. ‘Voor mij draait het uiteindelijk om loyaliteit, vertrouwen en respect voor alles en iedereen’. In de strijd…
VERDER LEZEN...

Deze inhoud is enkel zichtbaar voor leden. Meld je aan of registreer om toegang te krijgen tot het volledige artikel!
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here