asd
Home Betalend WZC-directeur Laurence Degreef: ‘Ik voel grote dankbaarheid en bewondering voor de inzet van mijn personeel’

WZC-directeur Laurence Degreef: ‘Ik voel grote dankbaarheid en bewondering voor de inzet van mijn personeel’

1
WZC-directeur Laurence Degreef: ‘Ik voel grote dankbaarheid en bewondering voor de inzet van mijn personeel’

De weekendkranten en weekbladen staan er vol van: ‘Wat van woonzorgcentra gevraagd wordt, is bijna onmenselijk,’ stelt een spoedarts. ‘Personeel van WZC is doodsbang,’ zegt de federatie zorgkundigen. MagaZijn spreekt met Laurence Degreef, directeur van het WZC Annuntiaten in Heverlee. ‘Nu zijn we helden, maar wat als corona hier binnenkomt?’ vraagt ze zich af. En toch wil ze een boodschap van hoop meegeven: ‘We zien ongelooflijk veel inzet en solidariteit.’ Het zijn drukke dagen voor Laurence. We bellen haar op…
VERDER LEZEN...

Deze inhoud is enkel zichtbaar voor leden. Meld je aan of registreer om toegang te krijgen tot het volledige artikel!
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here