Home Betalend Yasmien Naciri: ‘Ik geef mensen een andere bril’

Yasmien Naciri: ‘Ik geef mensen een andere bril’

0
Yasmien Naciri: ‘Ik geef mensen een andere bril’

Yasmien Naciri (25) is schrijfster, marketeer, communicatieverantwoordelijke en voorzitter van vzw Amana en jeugdwerkorganisatie Fleks. Aan MagaZijn vertelt ze over de dipjes en pieken van haar professionele bestaan: ‘Als ik elke minuut van mijn tijd heb benut, ben ik tevreden.’ Dat de assertieve Yasmien een tweewekelijkse column schrijft voor De Morgen, weet u al. Dat ze met haar populaire Twitterpersona @Smienos regelmatig gevatte tweets de wereld instuurt, misschien ook. Dat ze daarnaast met een aantal andere jobs aan het jongleren…
VERDER LEZEN...

Deze inhoud is enkel zichtbaar voor leden. Meld je aan of registreer om toegang te krijgen tot het volledige artikel!
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here