Home Betalend Zeg niet dat ik veerkrachtig ben!

Zeg niet dat ik veerkrachtig ben!

0
Zeg niet dat ik veerkrachtig ben!

Stop calling me resilient… Deze affiche was te zien na de overstroming van New Orleans. De baseline is duidelijk: ‘Noem me niet veerkrachtig, want dan ga je nog meer van me vragen.’ Dat illustreert hoe dubbelzinnig de oproep tot veerkracht kan klinken. Is veerkracht inderdaad het nieuwe toverwoord dat de ‘rek’ alsmaar vergroot in een maatschappij waarin flexibiliteit, onzekerheidstolerantie en aanpassingsvermogen de sleutelwoorden zijn? Of is veerkracht net iets dat je vitaler en krachtiger maakt? Kritisch leert omgaan ook met…
VERDER LEZEN...

Deze inhoud is enkel zichtbaar voor leden. Meld je aan of registreer om toegang te krijgen tot het volledige artikel!
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here