Home Betalend Kerstmarkthoudster Angélique: ‘Het allerleukst vind ik het creatieve gedeelte’

Kerstmarkthoudster Angélique: ‘Het allerleukst vind ik het creatieve gedeelte’

0
Kerstmarkthoudster Angélique: ‘Het allerleukst vind ik het creatieve gedeelte’

Al eens afgevraagd waarom mensen op kerstmarkten gaan staan? Maak dan kennis met Angélique Verfaillie. Ze staat al jaren op de Kerstmarkt in Leuven met haar sprookjesachtige creaties. Ze is dol op alles wat met sprookjes en de fantasiewereld te maken heeft. Ze maakt heksen, trollen, elfjes en marionetten, maar ook ander creatiefs zoals kaarsen, glasdragers, theelichthouders en maskers.  Hoe ga je te werk? De meeste fantasiefiguren boetseer ik uit zelfdrogende kleisoorten. Daarbij maak ik tegenwoordig veel bierkaarsen met Belgische kaarsengel die ik…
VERDER LEZEN...

Deze inhoud is enkel zichtbaar voor leden. Meld je aan of registreer om toegang te krijgen tot het volledige artikel!
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here