Home Betalend Metalman Steven (35): ‘Ik leer mijn kinderen dat anders zijn oké is’

Metalman Steven (35): ‘Ik leer mijn kinderen dat anders zijn oké is’

0
Metalman Steven (35): ‘Ik leer mijn kinderen dat anders zijn oké is’

Steven Van Crombruggen (35) werkt als cultuurcoördinator voor het district Merksem. Muziek is de rode draad in zijn leven, en hij doet niets tegen zijn zin – een motto dat hij zich op jonge leeftijd al eigen maakte. In zijn vrije tijd is hij frontman van de band Off the Cross. Hun debuutalbum Divided Kingdom verschijnt op 17 december. Eigenzinnigheid, maatschappijkritiek en een ongelooflijke power zijn maar enkele dingen die schuilgaan onder zijn zwarte kledij en vijfentwintig tattoeages. Als ik…
VERDER LEZEN...

Deze inhoud is enkel zichtbaar voor leden. Meld je aan of registreer om toegang te krijgen tot het volledige artikel!
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here