Home Betalend Sabine Denis: ‘Ik moest mijn hele connectie met de natuur terugvinden’

Sabine Denis: ‘Ik moest mijn hele connectie met de natuur terugvinden’

0
Sabine Denis: ‘Ik moest mijn hele connectie met de natuur terugvinden’

Stel je voor: je werkt bij een succesvol bedrijf dat je in de watten legt met zwembad en kinderopvang. Je reist de wereld rond en je carrière bloeit. Tot je kinderen vragen wat jouw werk aan de wereld toevoegt en je geen passend antwoord kan bedenken. Dat overkwam Sabine Denis, en het veranderde haar leven drastisch. Sinds 1 september 2018 is ze directeur van SPES, een vzw die de focus legt op Spiritualiteit Economie en Samenleving. Waarom ging je weg…
VERDER LEZEN...

Deze inhoud is enkel zichtbaar voor leden. Meld je aan of registreer om toegang te krijgen tot het volledige artikel!
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here