asd
Home Betalend Gentse bisschop Lode: ‘Ik ben het wetenschappelijk bewijs dat roeping bestaat.’

Gentse bisschop Lode: ‘Ik ben het wetenschappelijk bewijs dat roeping bestaat.’

0
Gentse bisschop Lode: ‘Ik ben het wetenschappelijk bewijs dat roeping bestaat.’
Bezoek bisschop Lode aan kringwinkel in het dekenaat Lokeren op 9 maart 2020, net voor de lockdown (eerste en toen laatste bezoek van de bisschop aan een dekenaat) – © dekenaat Lokeren

De Gentse bisschop Lode is zich bewust van de vele problemen in de wereld en de kerk. Zowel een gezonde vorm van relativeren als zijn relatie tot God helpen hem in die ‘lastigheid van het leven’, zoals psychiater Dirk De Wachter dat noemt. ‘Een mens kan leven met problemen maar niet van problemen. De cruciale vraag is: waarvan leef ik? Als ik van de Godsrelatie leef, kan ik leven met veel problemen’. Dit is het tweede deel van ons interview…
VERDER LEZEN...

Deze inhoud is enkel zichtbaar voor leden. Meld je aan of registreer om toegang te krijgen tot het volledige artikel!
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here