Home Betalend Mensenrechtenprofessor Eva Brems: ‘Ik heb geleerd mijn scrupules opzij te zetten’

Mensenrechtenprofessor Eva Brems: ‘Ik heb geleerd mijn scrupules opzij te zetten’

0
Mensenrechtenprofessor Eva Brems: ‘Ik heb geleerd mijn scrupules opzij te zetten’

Mensenrechtenprofessor Eva Brems (49) zit na 18 jaar aan de Universiteit van Gent precies in de helft van haar academische carrière. ‘Een ideaal moment om na te denken over wat ik nog wil bereiken.’ Het brede publiek kent haar voornamelijk van haar indrukwekkende deelname aan de populaire televisiequiz ‘De Slimste Mens ter Wereld’, en van haar politieke carrière bij Groen waarvoor ze van 2010 tot 2014 in de Kamer zetelde. Ondertussen zei de Leuvense de politiek al even vaarwel en…
VERDER LEZEN...

Deze inhoud is enkel zichtbaar voor leden. Meld je aan of registreer om toegang te krijgen tot het volledige artikel!
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here