Home Betalend Muziektherapeute Véronique Craps: ‘Ik geniet nu meer van imperfectie’

Muziektherapeute Véronique Craps: ‘Ik geniet nu meer van imperfectie’

0
Muziektherapeute Véronique Craps: ‘Ik geniet nu meer van imperfectie’

Véronique Craps (31) werkt deeltijds als muziekleerkracht in het Deeltijds Kunstonderwijs en volgt daarbij een vijfjarige opleiding tot muziektherapeut. Ze leeft voor muziek en geeft deze passie in het dagelijks leven graag door aan de jongeren met wie ze werkt. Een verhaal over de kracht van muziek. Wat doe je in het dagelijkse leven? Ik geef deeltijds les in de muziekacademies van Jette en Alsemberg, voornamelijk aan kinderen en jongeren. Ik leer hen dwarsfluit spelen en organiseer concerten of kleine…
VERDER LEZEN...

Deze inhoud is enkel zichtbaar voor leden. Meld je aan of registreer om toegang te krijgen tot het volledige artikel!
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here