test
Home Betalend Oma Bibi en kleindochter Louisa in coronatijden

Oma Bibi en kleindochter Louisa in coronatijden

0
Oma Bibi en kleindochter Louisa in coronatijden

De Louisa-relaasjes zijn geschreven beeldjes van een oma die op haar kleinkind past, maar nu onverrichter zake in haar kot zit. Louisa is nu veertien maanden. Oma woont in Gent, Louisa in Leuven. Gisteren vond ik een brief in mijn bus: ‘Ik kan het nog niet zo goed zeggen, maar ik mis je heel erg. Ik kan wel al sinds deze week: ‘oh’, ‘op’, ‘boem’ en ‘daar’ zeggen. En ‘bibi’ kon ik al lang. Als corona weg is, kom ik…
VERDER LEZEN...

Deze inhoud is enkel zichtbaar voor leden. Meld je aan of registreer om toegang te krijgen tot het volledige artikel!
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here