test
Home Betalend Ontdek hoe fotografe Sofie Luyten de wereld ziet

Ontdek hoe fotografe Sofie Luyten de wereld ziet

0
Ontdek hoe fotografe Sofie Luyten de wereld ziet

Ik studeerde fotografie vanuit de droom om veel te reizen en zelf te kunnen beslissen over de balans tussen werk en ruimte voor andere dingen. Aanvankelijk was ik vooral geïntrigeerd door de creatieve mogelijkheden van fotografie en interesseerde het me voornamelijk om fantasiebeelden tot leven te wekken. De laatste jaren ben ik steeds bewuster gaan leven. Hierdoor stond ik stil bij de echte kracht van fotografie: de mogelijkheid om boodschappen te delen, om mensen bewuster te maken, om positiviteit te…
VERDER LEZEN...

Deze inhoud is enkel zichtbaar voor leden. Meld je aan of registreer om toegang te krijgen tot het volledige artikel!
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here