Home Betalend Politica Els Van Hoof: ‘Ik blijf trouw aan mijn keuze: het meest kwetsbare is het belangrijkste.’

Politica Els Van Hoof: ‘Ik blijf trouw aan mijn keuze: het meest kwetsbare is het belangrijkste.’

0
Politica Els Van Hoof: ‘Ik blijf trouw aan mijn keuze: het meest kwetsbare is het belangrijkste.’
Els Van Hoof: 'Ik geef niet op, nooit' © Els Van Hoof

Gedreven, scherpzinnig, toegankelijk en buitengewoon bekommerd om mensen die uit de boot dreigen te vallen: dat is Els Van Hoof, politica met meer dan twintig jaar ervaring op de teller. Ze is federaal Kamerlid voor CD&V, voorzitter van de Kamercommissie buitenlandse zaken en lid van de Kamercommissie gezondheid en gelijke kansen. In Leuven was ze tot 2019 schepen van Sport, Handel en Werk. Begin dit jaar ontving ze uit handen van de Armeense ambassadeur in België het ereteken ’the Medal…
VERDER LEZEN...

Deze inhoud is enkel zichtbaar voor leden. Meld je aan of registreer om toegang te krijgen tot het volledige artikel!
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here