Home Betalend Actrice Evgenia Brendes (30): ‘Acteren is voor mij een noodzaak van binnenuit’

Actrice Evgenia Brendes (30): ‘Acteren is voor mij een noodzaak van binnenuit’

0
Actrice Evgenia Brendes (30): ‘Acteren is voor mij een noodzaak van binnenuit’

Je kent haar als Ella Goes in de Eén-reeks ‘Over Water’, of van haar theaterwerk waar haar grootste focus ligt. Actrice Evgenia Brendes (30) heeft na haar afstuderen nooit problemen gehad om aan de bak te raken. Integendeel, de laatste tijd was ze zo overstelpt met werk, dat ze nu wat gas terugneemt: ‘Ik heb besloten om mij even terug op te laden.’ Al als kind, toen Brendes nog in Kazachstan woonde, droomde ze ervan om actrice te worden. Waar…
VERDER LEZEN...

Deze inhoud is enkel zichtbaar voor leden. Meld je aan of registreer om toegang te krijgen tot het volledige artikel!
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here