Home Betalend ‘Ik heb het gevoel een walnoot te zijn’: de spirituele fruitsalade van Judith Bogdanow

‘Ik heb het gevoel een walnoot te zijn’: de spirituele fruitsalade van Judith Bogdanow

0
‘Ik heb het gevoel een walnoot te zijn’: de spirituele fruitsalade van Judith Bogdanow

Je kunt hem uiteraard echt opeten en hij is overheerlijk… Maar er is iets heel bijzonders met deze fruitsalade: elk ingrediënt verbeeldt een element uit het levensverhaal van psychiatrisch verpleegkundige Judith Bogdanow. Ze nodigt je uit mee te schillen, te  snijden, gekneusd en weer heel te worden. Zolang ik mij kan herinneren heb ik het gevoel dat ik een walnoot ben. Mijn stamboom hangt er vol van. Zo ver ik kan zien tussen de bladeren: overal rondom mij walnoten in…
VERDER LEZEN...

Deze inhoud is enkel zichtbaar voor leden. Meld je aan of registreer om toegang te krijgen tot het volledige artikel!
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here