Home Betalend Wim Hanssens: ‘Ik geloof in een constructieve aanpak van jongeren met problematisch gedrag’

Wim Hanssens: ‘Ik geloof in een constructieve aanpak van jongeren met problematisch gedrag’

0
Wim Hanssens: ‘Ik geloof in een constructieve aanpak van jongeren met problematisch gedrag’

Wim Hanssens traint leerkrachten en personeelsleden hoe ze kunnen omgaan met kinderen en jongeren in een conflict- of crisissituatie. Hij is adjunct-directeur van de school Don Bosco Groenveld in Heverlee. Ik heb een grondig bezwaar tegen het begrip probleemjongeren. Ik ken geen probleemjongeren. Hun gedrag staat los van hun persoon. Ik ken wel jongeren die hun zorgen, verdriet, frustratie of stoornis uiten via problematisch gedrag. Net zo min heb ik ooit een onschoolbare jongere ontmoet. Deze termen zouden echt moeten verdwijnen.…
VERDER LEZEN...

Deze inhoud is enkel zichtbaar voor leden. Meld je aan of registreer om toegang te krijgen tot het volledige artikel!
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here